Bungalows in het bos

Omringd door de natuur, vlak bij De Koog

Helemaal tot rust komen op Texel, klinkt goed toch? Vlak bij De Koog liggen onze ruime vrijstaande bungalows waar je kunt genieten van rust en privacy. Met een grote eigen tuin en omringd door de natuur kom je hier heerlijk tot rust.

Voordelen van
Bungalows Californiëweg

  • Omringd door natuur
  • Grote eigen tuin
  • Rust en Privacy
  • Vrijstaand

Bungalows Californiëweg

Image

Tot rust komen op Texel

Kom je naar Texel om te genieten van de ruimte en natuur? Onze ruime vrijstaande bungalows op de Californiëweg bieden de rust en privacy die je zoekt. Met een fijne tuin met gras en het bos op loopafstand kun je hier optimaal van je vakantie op Texel profiteren. De traditionele bungalows zijn gezellig en functioneel ingericht. Alles is aanwezig om in alle vrijheid te kunnen genieten van de vakantie, zo is er een mooie keuken, badkamer en zijn er nog een aantal extra faciliteiten. Zo is er gratis WIFI, een mooi zonnig terras en vloerverwarming. Daarnaast beschikt bungalow nr. 168 over een openhaard voor de koudere dagen. Ook het parkeren van de auto en/of fietsen kan bij de bungalow.

Dicht bij de natuur

De bungalows aan de Californiëweg liggen in een bosrijke omgeving vlak bij de duinen van Nationaal Park Duinen van Texel. Als natuurliefhebber dus een geweldige plek om te verblijven! Binnen vijf minuten ben je in het prachtige bos van Texel, waar je lekker op ontdekking uit kunt gaan. Het strand van Paal 17 ligt op maximaal 1,5 kilomter afstand, en de dorpen De Koog en Den Burg (Texels grootste dorp) zijn op maximaal 4 kilometer afstand prima fietsend te bereiken.

Image

Bungalows Californiëweg

Reacties van onze gasten