Motel in het dorp

Badplaats De Koog

Op zoek naar een appartement in De Koog met een goede ligging? Dan ben je bij Motel Texel aan het juiste adres! Onze comfortabele appartementen liggen aan de rand van het centrum. Je loopt zo het bos en de duinen in en het strand vind je achter de eerste duinenrij. Alle ingrediënten om je vakantie op Texel tot een succes te maken!

Voordelen van
Appartementen
Motel Texel

  • Goede ligging bij De Koog centrum
  • Compleet en zelfstandig
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Comfortabel en functioneel

Appartementen Motel Texel

Image

Centrale ligging

Naast een goede ligging hebben onze appartementen alles wat je nodig hebt om te genieten van je vakantie op Texel. De appartementen en studio’s van Motel Texel zijn zelfstandig, comfortabel en goed verzorgd. Alles wat je nodig hebt is aanwezig, praktische faciliteiten (fijne keuken met in de meeste appartementen een vaatwasser) en fijne extra’s (eigen parkeerplaats, privé-WIFI). Daarnaast hebben alle appartementen een ruim en zonnig gelegen balkon of terras waar je helemaal tot rust kunt komen.

Wil je er lekker op uit? Vanuit het appartement loop je zo badplaats De Koog in, met gezellige terrasjes, goede restaurants en mooie winkels. Liever de natuur in? Het Texelse strand, bos en de duinen zijn op loopafstand.

Dé badplaats van Texel

De Koog is een van de grootste dorpen van het eiland en dé badplaats van Texel. Het zal je dan ook niet verbazen dat het strand op minder dan 500 meter afstand ligt. Maar De Koog is van alle markten thuis! Ook bos en duin zijn dichtbij, hier kun je urenlang heerlijk wandelen, fietsen of genieten van een lekkere picknick. Het centrum van De Koog is eveneens een bezoekje waard. Hier vind je volop leuke lokale winkeltjes, terrassen en restaurants. Genoeg te doen in De Koog dus!

Image

Motel Texel

Reacties van onze gasten