Resort aan het strand

Badplaats De Koog

Wil je het ultieme Texelgevoel ervaren? Op de adembenemende locatie van Resort De Buteriggel krijgt je vakantie op Texel een unieke extra. Vanuit je appartement kijk je direct op de zee en zit je nog net niet met je voeten in het Noordzeezand!

Voordelen van
Resort De Buteriggel

  • Direct aan het strand
  • Centraal gelegen
  • Unieke locatie
  • Compleet appartement

Suites Resort De Buteriggel

Image

Unieke locatie

Resort De Buteriggel is uniek in meerdere opzichten, maar de locatie springt eruit. De suites zijn direct gelegen aan het Noordzeestrand met een prachtig uitzicht op zee. Het resort is het enige appartementencomplex op Texel op deze bijzondere plek. De riante suites zijn voorzien van een eigen keuken en badkamer, waardoor je alles bij de hand hebt. Verder zijn er nog een aantal extra faciliteiten zoals een parkeergarage met privé parkeerplek, goede WIFI en een zonnig terras (vierpersoons suites). Alle vierpersoons suites beschikken daarnaast over een stoomcabine, zonnebank en ligbad. Heb je een tweepersoons suite geboekt? Gedurende het zomerseizoen (mei-sept) kun je gebruikmaken van een privé strandhuisje van Noorderbad Texel. De Buteriggel is perfect als je op zoek bent naar vrijheid en een toplocatie!

Het strand van Texel

De suites liggen aan het strand van Paal 20. In deze mooie omgeving kun je heerlijk genieten van de stilte en ruimte die Texel zo uniek maken. Het strand voor het resort is een ideale plek om te genieten van een stranddag. Je vindt er een mooi ruim zandstrand met leuke paviljoens en kiosks. Als strandliefhebber kun je dus geen beter vakantieverblijf op Texel wensen! Wil je even het dorp in? Ook dat is dichtbij. Vanaf het strand loop je binnen 10 minuten naar het centrum van De Koog, waar je de rust en ruimte kunt inwisselen voor de reuring en gezelligheid.

Image

Resort De Buteriggel

Reacties van onze gasten